Xminerals Special

Een behandeling met net een beetje meer. Deze complete behandeling brengt uw huid weer in balans. Na deze reinigende, voedende, en ontspannende behandeling voelt uw huid weer schoon en heerlijk zacht.

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Voetenbadje met dode zeezout
  2. Welkomstritueel & Geurreis
  3. Reiniging
  4. Peeling met stoomapparaat
  5. Onzuiverheden verwijderen
  6. Harsen bovenlip & kin
  7. Gezicht massage
  8. Masker
  9. Dag / nacht verzorging

De Xminerals Special gezichtsbehandeling duurt 75 minuten en kost €76,50

Stap 1: Voetenbadje met dode zeezout

Een voetenbadje met dode zeezout is heilzaam bij koude voeten, blaas en nierklachten en bij jeukende of afschilferende huid. Ook werkt het kalmerend en ontspannend. Een voetenbad met dode zee zout zuivert de huid van binnen en van buiten. Het stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen, doordat het een sterk ontgiftende werking heeft.

Stap 2: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier wordt de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 3: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd.De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 4: Peeling met stoomapparaat

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

En afhankelijk van het huidtype kan dit in combinatie met de vapozone het stoomapparaat. Dit creëert een extra wellness - geurbeleving. De warme stoom bevordert de doorbloeding en zet de poriën open wat er voor zorgt dat de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden door de huid.

Stap 5: Onzuiverheden verwijderen

Hierbij wordt de huid nagekeken op onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels en puistjes.

Stap 6: Harsen bovenlip

De haartjes worden verwijderd met Lycon wax. Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. Met toevoeging van heerlijke aromatische geur oliën. Haartjes vanaf 1mm worden verwijderd. Het is zacht en mild voor de huid met een 100% haarvrij resultaat.

Stap 7: Gezicht massage

Een gezichtsmassage wordt gedaan met een crème of een olie. Een gezichtsmassage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Stap 8: Masker

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen word er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan immers niet meer verdampen zoals het normaal zou doen. Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijke aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en word je huid merkbaar gladder.

Stap 9: Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.