Xminerals Relax Moments

Na deze ontspannende en verzorgde gezichtsbehandeling kan uw huid er weer helemaal tegen.

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Voetenbadje met dode zeezout
  2. Welkomstritueel & Geurreis
  3. Reiniging
  4. Peeling
  5. Wenkbrauwen epileren
  6. Masker
  7. Dag / nacht verzorging

De Xminerals Relax Moments gezichtsbehandeling duurt 60 minuten en kost €52,50,-

Stap 1: Voetenbadje met dode zeezout

Een voetenbadje met dode zeezout is heilzaam bij koude voeten, blaas en nierklachten en bij jeukende of afschilferende huid. Ook werkt het kalmerend en ontspannend. Een voetenbad met dode zee zout zuivert de huid van binnen en van buiten. Het stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen, doordat het een sterk ontgiftende werking heeft.

Stap 2: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier word de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 3: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 4: Peeling

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner. Stap 5 Wenkbrauwen epileren Hierbij wordt er door het gebruik van het pincet of hars een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren.

Stap 6: Masker

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen word er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan immers niet meer verdampen zoals het normaal zou doen. Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijke aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en word je huid merkbaar gladder.

Stap 7 Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.