Xminerals Pure Verwennerij

Deze pure verwennerij heeft alles wat je in een behandeling verwacht: ontspanning, heerlijke massages, een warmte masker en een vitamine booster voor je huid. Tijdens deze behandelingen geniet u tevens van een ontspannende hand of voetmassage. Heerlijk ontspannen en genieten, dat de alledaagse hectiek even doet vergeten.Me-time in zijn ultieme vorm.

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Voetenbadje met dode zeezout
  2. Welkomstritueel & Geurreis
  3. Reiniging
  4. Peeling
  5. Massage gezicht/hals/decollete/hoofdhuid en hand of voet
  6. Warmte Masker
  7. Dag / nacht verzorging

De Xminerals Pure Verwennerij gezichtsbehandeling duurt 90 minuten en kost €80,-

Stap 1: Voetenbadje met dode zeezout

Een voetenbadje met dode zeezout is heilzaam bij koude voeten, blaas en nierklachten en bij jeukende of afschilferende huid. Ook werkt het kalmerend en ontspannend. Een voetenbad met dode zee zout zuivert de huid van binnen en van buiten. Het stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen, doordat het een sterk ontgiftende werking heeft.

Stap 2: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier word de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 3: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd.De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 4: Peeling

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Stap 5: Massage gezicht/hals/decollete/hoofdhuid, hand of voet

Een massage wordt gedaan met een crème of een olie. Een massage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Stap 6: Warmte masker

De unieke werking van dit warmte masker geeft direct een zachte warmte af waardoor de werkzame ingrediënten beter en tot diep in de huid worden opgenomen. Door de warmte van het masker gaan de poriën open en worden afvalstoffen door het masker geabsorbeerd. De warmte van het masker wordt veroorzaakt door het oeroude wondermineraal Zeoliet. Dit heeft een sterke anti oxidatieve werking, het kan vrije radicalen neutraliseren. Het masker bevat krachtige werkstoffen en rijke plantaardige oliën die voor ondersteunde effecten zorgt op de huid zoals; bevordert het de vasthoudende eigenschappen van de huid, de celstofwisseling, de structuur van het bindweefsel word verbeterd en de elasticiteit van de huid. Dit masker zorgt voor een zichtbaar jongere, stevigere en meer gehydrateerd huid. Ondertussen het masker zijn werking doet, kunt u kiezen voor een hand of voetmassage.

Stap 7: Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.