XMinerals Mini

XMinerals Mini

Een basis gezichtsbehandeling van 30 minuten waarbij voor het reinigen en verzorgen van de huid centraal staat. De producten die worden gebruikt zijn afgestemd op uw huidtype.

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Welkomstritueel & Geurreis
  2. Reiniging
  3. Huidanalyse
  4. Peeling
  5. Masker
  6. Dag / nacht verzorging

De Xminerals mini gezichtsbehandeling duurt 30 minuten en kost €32,50,-

Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier word de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Huidanalyse

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er gekeken hoe de behandeling het beste ingevuld kan worden en welke producten het beste past bij uw huid.

Stap 4: Peeling

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Stap 5: Masker

In deze behandeling word er gewerkt met het ‘ Ultra Lifting Masker’. Deze is voor alle huidtypen. De rijke formule van dit liftende masker op basis van de kleisoorten kaolien en bentoniet zorgt voor een stevige, veerkrachtige en jeugdige huid. De samenstelling bevat tevens Dode zeemineralen, essentiële aminozuren en omega-3 rijke squalaanolie. Toevoegingen van een geavanceerd peptidencomplex, hyaluronzuur, gotu kola-extract en de antioxidant werkstoffen van koffiebes-extract en de vitamine C en E, voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid.

Stap 6: Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.