Xminerals Anti Stress

Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervinden?

Dan is een anti-stress hoofd/nek/schouder en gezichtsmassage een goede keuze voor jou!

De anti-stress massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels en drukpunten behandeld.

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Welkomstritueel & Geurreis
  2. Reiniging
  3. Hoofd/nek/schouder en gezichtsmassage
  4. Dag / nachtverzorging

De Xminerals Anti-stress gezichtsbehandeling duurt 30 minuten en kost €34,95,-,-

Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier word de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd.De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Massage

Een hoofd/nek/schouder en gezichtsmassage wordt gedaan met een crème of een olie. Een anti-stress massage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Stap 4: Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.