Xminerals Anti-Aging, de Luxe

Xminerals Anti-Aging, de Luxe

Deze behandeling is geschikt voor Anti-aging & hydratie.

Effectieve Anti-Aging formules voor een opvallend jeugdige huid.

De Xminerals producten laten de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen. De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De geavanceerde samenstellingen van de Xminerals producten voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint!

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

 1. Welkomstritueel & Geurreis
 2. Reiniging
 3. Hydra Micro Peeling / Gentle Peeling Cream
 4. Ultra rijk Hyaluronic Serum
 5. Gezichtsmassage
 6. Ultra Lifting Masker
 7. Elite Superior Serum
 8. Firming Eye Cream
 9. Hydra day cream spf 35 / 24-hour day cream.

De Xminerals Anti-ging, de Luxe gezichtsbehandeling duurt 60 minuten en kost €64,50.-

Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Hydra Micro Peeling / Gentle Peeling Cream

De Hydra Micro Peeling is nog beter en effectiever in de strijd tegen dode huidcellen en huidveroudering. De Hydra Micro Peeling is een milde peeling die door de werkzame bestanddelen zorgt voor een intensieve dieptereiniging. Actieve fruitzuren en een mechanische scrub verwijderen effectief dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing. Indien de huid dun en gevoelig is word er gekozen voor de Gentle Peeling Cream. Deze is nog een stukje milder voor de huid. De formule is rijk aan antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen, waaronder vitamine E en groene thee-extract. Bevat aloë vera voor een hydraterende en kalmerende werking. Voedende Dode Zeemineralen zorgen voor het remineraliseren en revitaliseren van de huid.          Beide peelings verwijderen de dode huidcellen van de huid en stimuleert het de celvernieuwing.

Stap 4: Ultra rijk Hyaluronic Serum

Dit ultra rijke serum bevat maar liefst 4% hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat het vocht in de huid langdurig wordt vast gehouden. Naast hyaluronzuur is dit serum verrijkt met vitamine C. Het verheldert de doffe, oneffen teint en het heeft een krachtige huidverjongende werking. Geavanceerde peptiden zorgen voor de aanmaak van huideigen collageen, elastine en andere proteïnen, waardoor de huid zichtbaar én voelbaar voller en steviger wordt.

Stap 5: Gezichtsmassage

Een massage wordt gedaan met een crème of een olie. Een massage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Stap 6:  Ultra Lifting Masker

In deze behandeling word er gewerkt met het ‘ Ultra Lifting Masker’. Deze is voor alle huidtypen. De rijke formule van dit liftende masker op basis van de kleisoorten kaolien en bentoniet zorgt voor een stevige, veerkrachtige en jeugdige huid. De samenstelling bevat tevens Dode zeemineralen, essentiële aminozuren en omega-3 rijke squalaanolie. Toevoegingen van een geavanceerd peptidencomplex, hyaluronzuur, gotu kola-extract en de antioxidant werkstoffen van koffiebes-extract en de vitamine C en E, voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid.

Stap 8: Elite Superior Serum

Het Elite Superior Serum zorgt voor een gladde, veerkrachtige, stevige en langdurig jeugdige gezichtshuid. Dit rijke anti-aging serum op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte aan hydraterend hyaluronzuur en krachtige antioxidante werkstoffen van blauwe lotus, vitamine C en groene koffie.

Stap 9: Firming Eye Cream

Deze rijke oogcrème op basis van appelstamcellen, algen, hyaluronzuur, squalaan, oligopeptiden en de antioxidanten vitaminen C en E heeft een tweevoudige werking:

 1. Regeneratie en versteviging van de oogcontouren
 2. Optimalisatie van het natuurlijk vochtniveau

Dit resulteert in een opvallend verstevigde, veerkrachtige en jeugdige huid rondom de ogen en een frisse, heldere en uitgeruste oogopslag.

Stap 10: Hydra day cream spf 35 / 24-hour day cream

Deze hydraterende dagcrème op basis van Dode Zeemineralen, algen, aloë vera en hyaluronzuur, zorgt voor een optimale vochtbalans  en elasticiteit van de huid. De toegevoegde SPF 35 beschermt de huid tegen UV-straling (UVA+ UVB-filter). De Xminerals 24 hour Retinol Cream is een effectieve anti rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen met een hoog gehalte vitamine A (0,98% retinol). De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) vermindert rimpels en stimuleert de synthese van collageen. De formule bevat naast vitamine E, herstellende en verzachtende plantaardige extracten. Deze rijke Anti-Aging crème zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid.