Xminerals Anti-Aging Comfort

Xminerals Anti-Aging Comfort

Deze behandeling is geschikt voor Anti-aging & hydratie. Effectieve Anti-Aging formules voor een opvallend jeugdige huid.

De Xminerals producten laten de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen. De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De geavanceerde samenstellingen van de Xminerals producten voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint!

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Welkomstritueel & Geurreis
  2. Reiniging
  3. Hydra Micro Peeling
  4. Ultra rijk Hyaluronic Serum
  5. Masker & Dag- en nachtverzorging.
De Xminerals Anti-ging Comfort gezichtsbehandeling duurt 30 minuten en kost €43,50,-
Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Hydra Micro Peeling

De Hydra Micro Peeling is nog beter en effectiever in de strijd tegen dode huidcellen en huidveroudering. De Hydra Micro Peeling is een milde peeling die door de werkzame bestanddelen zorgt voor een intensieve dieptereiniging. Actieve fruitzuren en een mechanische scrub verwijderen effectief dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing. Indien de huid dun en gevoelig is word er gekozen voor de Gentle Peeling Cream. Deze is nog een stukje milder voor de huid. De formule is rijk aan antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen, waaronder vitamine E en groene thee-extract. Bevat aloë vera voor een hydraterende en kalmerende werking. Voedende Dode Zeemineralen zorgen voor het remineraliseren en revitaliseren van de huid. Beide peelings verwijderen de dode huidcellen van de huid en stimuleert het de celvernieuwing.

Stap 4: Ultra rijk Hyaluronic Serum

Dit ultra rijke serum bevat maar liefst 4% hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat het vocht in de huid langdurig wordt vast gehouden. Naast hyaluronzuur is dit serum verrijkt met vitamine C. Het verheldert de doffe, oneffen teint en het heeft een krachtige huidverjongende werking. Geavanceerde peptiden zorgen voor de aanmaak van huideigen collageen, elastine en andere proteïnen, waardoor de huid zichtbaar én voelbaar voller en steviger wordt.

Stap 5: Masker & dag- en nachtverzorging

Dit is de Night Cream & Mask, het is een rijke crème die tevens als een masker kan worden gebruikt. De twee-in-één jeugdbooster voor een opvallend stralende, gladde en gezonde huid. Deze heet intensief voedende en verzachtende eigenschappen dankzij onder andere Sheabutter, Dode Zeezout en algen. De crème hydrateert, regenereert revitaliseert de huid dankzij onder andere hyaluronzuur, collageen, peptiden, kamille extract, en aloë Vera.

De combinatie van vitamine E met ‘superfruit’-ingrediënten zoals granaatappel, duindoornolie, papaja, malrove- en mango- extracten heeft een uitzonderlijk krachtige antioxidantwerking en helpt daarmee een vroegtijdige huidveroudering voorkomen.