Welkom

Mijn naam is Nicole van Staveren. Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste sinds 2018. Mijn droom was altijd, ‘ een eigen schoonheidssalon’. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij diverse bedrijven, was het tijd voor een nieuwe start. In 2020 ben ik deze droom gaan verwezenlijken. Ik besloot om mijn hart te volgen en een eigen bedrijf op te zetten. Nu ben ik de enthousiaste en trotse eigenaar van Nicole, Care & Beauty waar ik met zeer veel passie werk. Schoonheidssalon Nicole, Care & Beauty bied een ruime keuze aan gezicht, beauty, lichaam en wellness behandelingen. Met een ruime keuze uit gezichtsbehandelingen van ontspanning tot Anti-Aging of voor een frisse boost, ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor diverse beauty behandelingen, zoals het epileren van je wenkbrauwen, harsen of een heerlijke voet of hand behandeling, kan je bij mij terecht.

Ik werk met zoveel mogelijk natuurlijke schoonheidsproducten. Deze zijn ontwikkeld met respect voor de natuur & zijn geschikt voor alle huidtypen. Al deze producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Natuurlijke producten hebben een voelbaar en zichtbaar beter resultaat op de huid.

Op deze website kunt u terecht voor alle informatie over de behandelingen en producten die daarbij gebruikt worden. Tevens is er ook een zeer ruim assortiment huidverzorgingsproducten verkrijgbaar in de salon. Natuurlijk word u ook op de hoogte gehouden betreft veranderingen in de seizoensgerichte behandelingen en de mooie acties.

Kom heerlijk ontspannen in mijn sfeervolle Schoonheidssalon rust uit, even tijd voor jezelf en een kado voor je huid!