V-Instant Glow Treatment

V-Instant Glow Treatment

Deze behandeling is gericht op ‘ anti-aging’. Oftewel op het tegengaan / uitstellen van huidveroudering. Tijdens het huidverouderingsproces is de afbraak van collageen & elastine vezels groter dan de aanmaak. Het gevolg hiervan is huidverslapping, wat uiteindelijk resulteert in fijne lijntjes en rimpels. Anti-aging behandeling is erop gericht om de aanmaak van collageen van collageen en elastine te stimuleren.

♥︎ Milk Cleanser & Make-up Remover
♥︎  Pre Peel Toner
♥︎ Glow Peel
♥︎ Post Peel ( huidneutraliseren )
♥︎  Face Gelée Liftend Collageen Masker
♥︎ CICA Recovery Skin Care Mask
♥︎ Dagverzorging Factor 50

Deze behandeling duurt circa 75 minuten en kost 89.-

♡ Glow peel
Een peeling met als hoofd ingrediënt Glycolzuur. Een huidvernieuwende peeling die hyperpigmentatie verlicht, een onmiddellijke glans en een gladde huidtextuur geeft, de teint egaliseert en sproeten vervaagt, fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen. De peeling helpt littekentjes er minder diep uit te laten zien, waardoor deze minder zichtbaar worden. Het richt zich op het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. Deze peeling is effectief voor alle huidtypes.

♡ Face Gelée Liftend Collageen Masker
Geformuleerd met in water oplosbaar collageen, een krachtig ingrediënt voor het. Verstevigen, herstellen en verminderen van rimpels.