Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage 40 minuten

Een ontspanningsmassage is een klassieke lichaamsmassage direct op de huid, door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Bij deze massage wordt de gehele achterzijde van het lichaam behandeld. Er word gemasseerd met een warme, kleurloze en geurloze soja olie. Hieraan kunnen we een geurtje aan toevoegen. U kunt hierbij kiezen uit drie heerlijke geuroliën.

Tijdens de massage worden de voeten, achterkant benen, rug, nek en schouders gemasseerd. Na de behandeling word de olie verwijderd met warme kompresdoeken en daarna sluiten we de behandeling af met een warm kompres voor de voeten en kunt u  even bijkomen met een glaasje water. Na de massage voldoende water blijven drinken zodat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

Een ontspanningsmassage van 40 minuten kost €45,-

Ontspanningsmassage 60 minuten

Deze behandeling bestaat uit de zelfde opbouw als hierboven. Alleen bij deze massage wordt zowel de voor als achterzijde van uw lichaam gemasseerd met inclusief een gezichtsmassage.

Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost €65,-