Mineral Skin Cosmetics

Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurige én gezonde huid.

De formules bevatten, naast Dode Zee mineralen, geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘ super fruits’ , hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren. Xminerals combineert geavanceerde, synergetische producten met natuurlijke aromatische plantenextracten. Effectieve anti-aging formules voor een opvallende jeugdige huid

Alle Xminerals producten zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke huid barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De formules laten de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen. De geavanceerde samenstellingen voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint.

Xminerals bevat geen: Formalin l Formaldehyde l Parabenen l Phthalates l Petrochemicals l GMO l Triclosan l kleurstoffen

Xminerals: Is niet getest op dieren l Bevat geen ingrediënten van dierlijke afkomst l Is vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole (QC)