Merken

Germaine de Capuccini

Een Spaans merk, met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.Marktleider op het gebied van huidverzorging en wellnesstherapieën. Vele Nationale & Internationale Awards. Staat in de top 5 van Internationale Cosmeticamerken. Voor elk huidprobleem een oplossing! Dierproefvrij! Een topmerk met strenge kwaliteitsnormen, professionaliteit en innovatie. Exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

Ernani Cosmetics

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani Lata. Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten en betaalbaar. Al deze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten.

Malima Cosmetics

Malima Cosmetics, is het Nederlandse merk met een uniek en volledig concept op het gebied van Skincare en Wellness & Spa producten.

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well being gevoel bieden. De producten voldoen aan de strengste cosmetica eisen. Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis.

Lycon

Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit,aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen lekker ruiken.

Alle waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen op een aangename wijze. Lycon staat voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.