Merken

Mineral Skin Cosmetics

Xminerals combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurige én gezonde huid.

De formules bevatten, naast Dode Zee mineralen, geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘ super fruits’ , hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren. Xminerals combineert geavanceerde, synergetische producten met natuurlijke aromatische plantenextracten.

Bio Active Care

In 1949 werd het hightech cosmetica en huidverzorgingsproducten bedrijf Intercosma opgericht. Dit bedrijf heeft zijn eigen onderzoek en ontwikkeling-afdeling en werkt samen met geavanceerde laboratoria in Zwitserland voor de ontwikkeling van vergaande anti-aging formules.

Sinds tientallen jaren heeft Intercosma zich gespecialiseerd in productie en ontwikkeling van producten op basis van Dode Zee mineralen en natuurlijke huidverbeteringsingrediënten. Hieruit ontstond het huidverbeteringsmerk Bio Active Care by Mineral Care.

Gigi cosmetics

GIGI Cosmetic Laboratories werd in 1957 opgericht door Eliezer Landau. Landau’s doel was om Gigi Cosmetic Laboratories te vormen tot het meest toonaangevende professionele cosmeticabedrijf in Israël. Het motto van toen is hetzelfde motto als vandaag de dag;

"Je bent bij Gigi in goede handen"

Geloofwaardigheid, professionaliteit, innovatie en loyaliteit zijn GIGI's geheim voor succes.

Beautyface

BeautyFace is jong, dynamisch bedrijf van hoogwaardige en huidvriendelijke cosmetica in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn in Polen.

Oprichtster Karolina Kraus begon daar 7 jaar geleden met de opbouw van haar bedrijf in gezichtsmaskers. Haar grote wens: individuele gezichtsmaskers aanbieden voor professionele salonbehandelingen en thuisgebruik met maximale werking en minimale huid en milieu belasting.

Malima Cosmetics

Malima Cosmetics, is het Nederlandse merk met een uniek en volledig concept op het gebied van Skincare en Wellness & Spa producten.

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well being gevoel bieden. De producten voldoen aan de strengste cosmetica eisen. Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis.

Lycon

Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit,aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen lekker ruiken.

Alle waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen op een aangename wijze. Lycon staat voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.