Malima Cosmetics

Malima Cosmetics, is het Nederlandse merk met een uniek en volledig concept op het gebied van Skincare en Wellness & Spa producten.

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well being gevoel bieden. De producten voldoen aan de strengste cosmetica eisen. Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en passie voor cosmetica vormen daarin de basis. Een ultiem huidgevoel, optimaal huidresultaat en weldadige geur beleving zijn binnen Malima onlosmakelijk verbonden en tot in de finesse doorgevoerd. Van oudsher waren de professionele Wellness & Spa producten de basis van ons merk.

Malima is inmiddels uitgebreid met een Skincare lijn. Deze is speciaal samengesteld op huidbehoefte. De gebruikte huidindentieke ingrediënten bieden intensieve verzorging en effectieve huidverbetering.

Alle Malima Wellness & Spa producten hebben een weldadige geur beleving. Daarmee genereren de producten naast een optimaal huidgevoel, ook diepe ontspanning tijdens de behandeling. Elke behandeling wordt hiermee een belevenis waarvan het effect langdurig voelbaar is.

Alle producten van Malima zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol en toegevoegde kleurstoffen.