Kennis maken

Is dit uw 1e bezoek aan de beautysalon? Dan is de kennismakingsbehandeling zeker iets voor u!

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er genoeg informatie over de huid is verzameld. In 60 minuten wordt de huid aandachtig geanalyseerd, om zo tot een juist behandelplan inclusief bijpassende producten te komen. Hierdoor krijg ik als schoonheidsspecialiste een goed beeld van jouw wensen en waar jouw huid behoefte aan heeft.

De kennismakingsbehandeling duurt 60 minuten en kost €30,-

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg over hoe deze behandeling is opgesteld.

  1. Anamnese
  2. Geurreis
  3. Reiniging
  4. Huidanalyse
  5. Diepte reiniging met stoomapparaat ( afhankelijk van huidtype )
  6. Masker
  7. Dag / nacht verzorging
  8. Huidadvies

Stap 1 - Anamnese

Voor de behandeling plaats vind, starten we eerst met een anamnese. Bij een anamnese worden er vragen gesteld, die van toepassing kunnen zijn in de behandeling, bijvoorbeeld of er huidproblemen zijn en met welke producten je jezelf verzorgd dus eigenlijk worden de dagelijkse routine stap voor stap doorgenomen. Kunt dit vergelijken met een intake gesprek.

Stap 2 - Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamde geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt. De keuze die je maakt is afhankelijk van je gevoel op dat moment en wordt gestuurd door je innerlijke behoefte. Hierdoor kan het zijn je bij een volgende keer misschien juist een hele andere geur kiest.

Op deze manier word de behandeling altijd precies afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Daarnaast pas ik tijdens de behandeling etherische olie toe op de huid middels warmen kompressen op gelaat en decolleté.

Stap 3 - Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden.

Stap 4 - Huidanalyse

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er gekeken hoe de behandeling het beste ingevuld kan worden en welke producten het beste past bij uw huid.

Stap 5 - Diepte reiniging met stoomapparaat ( afhankelijk van huidtype )

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

En afhankelijk van het huidtype kan dit in combinatie met de vapozone het stoomapparaat. Dit creëert een extra wellness - geurbeleving. De warme stoom bevordert de doorbloeding en zet de poriën open wat er voor zorgt dat de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden door de huid.

Stap 6 - Masker

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen word er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan immers niet meer verdampen zoals het normaal zou doen. Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijke aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en word je huid merkbaar gladder.

Stap 7 - Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke dagcrème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.