Hotstone massage


Een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen dringt diep in het spierweefsel door. Dit zorgt voor een diepe ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.

Bij deze massage wordt er gemasseerd met een kleur en geurloze soja olie en warme, zwarte basaltstenen. De basaltstenen zijn natuurlijk gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Door de vulkanische oorsprong bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden. Bovendien zorgt de warmte ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam en meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert en het lymfevatenstelsel stimuleert in het vervoer van afvalstoffen die afkomstig zijn uit afzonderlijke cellen.  Een hotstone massage geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.

U kunt kiezen uit drie verschillende hotstone massages.

  • 30 minuten €35,- ( rug, nek en schouders )
  • 45 minuten €50- ( gehele achterzijde van het lichaam )