Green Sea Peel

Green Sea Peeling

De KRX Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samen stelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit gehydrolyseerde spicula ( zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract.Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, afkomstig uit de zeespons, die de bovenste meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

♥︎ Elke Green Sea Peel word dus vers bereid voor elke behandeling.
De Green Sea Peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat.

De Green Sea Peeling is geschikt voor:
♡ Alle huidtypen
♡ Fijne lijntjes en rimpels
♡ Droge huid
♡ Dikke, verhoornde huid, ruwe textuur
♡ Ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker ( kuurverband )
♡ Vettige huid, overmatig talg
♡ Onzuiverheden, grove poriën
♡ Littekens
♡ Acne, eczeem, psoriasis

Het effect van een Green Sea Peeling
Stralende, jongere huid
Meer stevigheid 
♡ Meer soepelheid
♡ Egalere tint

Een behandeling Green Sea Peel kost €89,-

Kuur

De Green Sea Peel behandeling wordt bij voorkeur uitgevoerd in kuurverband van 2 of 3 peelingen. Dit is afhankelijk van de behandelindicatie en uw wensen. Voor het mooiste resultaat wordt een kuur van 4 behandelingen aanbevolen om de twee weken.  Na max 4 behandelingen moet er 60 dagen gewacht worden tot er weer een nieuwe Green peel behandeling plaats kan vinden. 

Onderhoudsfase: Het is mogelijk om 1 a 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.