Beautyface Merk

Historie

BeautyFace is jong, dynamisch bedrijf van hoogwaardige en huidvriendelijke cosmetica in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn in Polen. Oprichtster

Karolina Kraus begon daar 7 jaar geleden met de opbouw van haar bedrijf in gezichtsmaskers. Haar grote wens: individuele gezichtsmaskers aanbieden voor professionele salonbehandelingen en thuisgebruik met maximale werking en minimale huid en milieu belasting. Daarom bevatten de producten geen parabenen, PEG, paraffinum liquidum, conserveringsmiddelen, chemische kleur of geurstoffen. Alleen natuurlijke fruit en plantaardige geur- en kleurolie wordt toegepast. Dit merk is perfect te combineren met ieder andere cosmetica lijn. En is niet getest op dieren.

Ambitie

Het merk BeautyFace is altijd op zoek naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid. De BeautyFace producten voldoen aan de strenge, actuele Europese regelgeving. Er word gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten zoals biopeptiden, marine-collageen en tarwe proteïnen. Door dat deze ingrediënten individueel verpakt worden, ontstaat er een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging.

Tot 99,6% natuurlijke ingrediënten blijkt hierdoor in meerdere series haalbaar.

BeautyFace heeft niet alleen gezichtsmaskers maar ook serums. Dit zijn de gecondenseerde uitvoeringen van de serums waar de Intelligent Therapy maskers in gedrenkt zijn. De opname van de serums gaat tot diep in je huid vanwege een verkozen micro crystal technologie. De effecten in de huid zijn direct merkbaar vanwege de molecule structuur. De moleculen zijn kleiner dan een crème masker ooit kan zijn. Hierdoor hebben de maskers een krachtigere en effectievere werking op de huid.