BeautyFace Intelligent Skin Therapy Treatment

BeautyFace Intelligent Skin Therapy Treatment

Met de biologische lijn Intelligent Skin Therapy krijg je een effectieve losse masker & serum behandeling. Direct effect is merkbaar. In de salon vind u een ruime keuze uit verschillende maskers die allemaal garant staan voor een effectieve en professionele behandeling.Voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basis serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en één overheersende werkstof.

De gezichtsmaskers uit de Intelligent Skin Therapy lijn zijn perfect wanneer u last hebt van huidproblemen en zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Per huidtype word geadviseerd welk gezichtsmasker uit de Intelligent Skin Therapy het beste bij u past. Direct resultaat is zichtbaar.

BeautyFace Gezichtsbehandeling is opgebouwd uit Brons, Zilver en Goud.

Brons 1x Intelligent Skin Therapy masker Home Spa mee naar huis €42,50
Zilver 2x Intelligent Skin Therapy Mask Home Spa € 46.50.-
Goud 2 x Intelligent Skin Therapy Mask Home Spa 1x oogmasker 1x lip masker €51,95,-

Hieronder vind u een overzicht met een uitleg hoe de behandeling is opgesteld.
  1. Welkomstritueel en geurreis
  2. Reiniging
  3. Hydrolaat Spray
  4. Peeling
  5. Intelligent skin therapy masker professioneel
  6. Serum
  7. Dag / nacht verzorging

Intelligent Skin Therapy Treatment duurt 40 minuten en kost €42,50

Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Hydrolaat spray

Een hydrolaat is het watergedeelte van een essentiële olie. Dit water blijft over tijdens het maken van een essentiële olie. Een proces waarbij uit o.a. bloemen, bladeren en kruiden de werkzame stoffen van de natuur onttrokken worden middels een gecompliceerd stoomproces. Het meest bekende voorbeeld is ongetwijfeld rozenwater. Met de verrijkte plantaardige hydrolaat van BeautyFace krijgt je huid een snelle natuurlijke booster. Uiteraard met een bij je huidtype passende cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron.

Stap 4: Peeling

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Stap 5: Intelligent skin therapy masker professioneel

Een biologisch masker aangepast aan uw huidtype en welke op dat moment het beste bij uw huid past.

Stap 6: Serum

De serums van Intelligent skin therapie bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen en worden snel en diep in de huid opgenomen, maar zijn vrij van geur / kleurstoffen en parabenen. Bevat voor 99.9% natuurlijke ingrediënten van onder andere planten kruiden en mineralen. Serum word afgestemd op uw huidtype. Ze zijn te combineren in kuurverband voor thuisgebruik, want ze sluiten aan bij ieder ander merk dag of nachtverzorging. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per 10 ml flacon.

Stap 7 Dag / nachtverzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.