BeautyFace Collageen treatment

BeautyFace Collageen treatment

Collageen is de belangrijkste proteïne in het lichaam, je huid bestaat er voor 70% uit. In onze huid word collageen aangemaakt en het zorgt voor elasticiteit en stevigheid in al onze bindweefsels, waaronder de huid, pezen, gewrichten, kraakbeen en botten. Collageen vezels in de huid zijn belangrijk voor de huidstructuur en de stevigheid van de huid. Helaas neemt dit natuurlijke proces geleidelijk af bij het ouder worden. Ons lichaam maakt na ons 25ste levensjaar steeds minder collageen aan, waardoor het natuurlijke verouderingsproces op gang komt. De eerste lijntjes ontstaan of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Met beautyFace Collageen Treatment geef je je huid een directe boost, zonder injecties, en met direct mooi resultaat. Zo zorgt u ervoor uw huid op een natuurlijke manier word ondersteund. Hiermee brengt u de huid terug in balans. Herstel van de huid, een geoptimaliseerde vochthuishouding, bescherming tegen huidveroudering en een minder vermoeide uitstraling met minder rimpels.

BeautyFace gezichtsbehandeling is opgebouwd uit Brons, Zilver en Goud.

Brons 1x Collageen Home Spa Maak mee naar huis €52,50
Zilver 2x Collageen Home Spa Mask mee naar huis € 57,95
Goud 2 x Collageen Home Spa Mask Home Spa 1x oogmasker 1x lip masker €63,-

Hieronder vind u een overzicht met een uitleg hoe de behandeling is opgesteld.
  1. Welkomstritueel en geurreis
  2. Reiniging
  3. Hydrolaat Spray
  4. Peeling
  5. Collageen masker
  6. Gold serum gezicht
  7. Gold serum ogen
  8. Dag / nacht verzorging

BeautyFace Collageen Treatment duurt 50 minuten en kost € 52,50,-

Stap 1: Welkomstritueel & Geurreis

Iedere gezichtsbehandeling start met een zogenaamd welkomstritueel en een geurreis. Hierbij kijken we welke geur jou op dat moment het meeste aanspreekt.

Stap 2: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd. Zodat er een goede analyse van de huid kan plaats vinden. De Xminerals cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 3: Hydrolaat spray

Een hydrolaat is het watergedeelte van een essentiële olie. Dit water blijft over tijdens het maken van een essentiële olie. Een proces waarbij uit o.a. bloemen, bladeren en kruiden de werkzame stoffen van de natuur onttrokken worden middels een gecompliceerd stoomproces. Het meest bekende voorbeeld is ongetwijfeld rozenwater. Met de verrijkte plantaardige hydrolaat van BeautyFace krijgt je huid een snelle natuurlijke booster. Uiteraard met een bij je huidtype passende cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron.

Stap 4: Peeling

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterkere peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Stap 5: BeautyFace Collageen masker

BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. Deze word afgestemd op uw huidtype. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers. Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing.

Stap 6: Gold serum gezicht

BeautyFace Gold serum is een extreem intensief anti rimpel & verzachtend cocktail van hoogwaardige werkstoffen voor het gezicht. Het bezit de natuurlijke kracht van o.a. plantenextracten, 24 karaat goud peptiden en bijzonder luxe groeifactoren voor huidcellen en fibroblasten.  Effectief voedend in de opperhuid stimuleert het de cel vernieuwing, vertraagt huidveroudering, beschermt tegen oxidatieve stress en vrije radicalen. Verminderd lijntjes, rimpeltjes, verkleuringen en vlekjes, verzacht de huid, geeft een verfriste oogopslag, heeft een intensief herstellend effect op de huid, vertraagt uitzakken.

Stap 7: Gold serum ogen

Dit serum is een extreem intensief anti rimpel & verjongend cocktail van werkstoffen voor de dunne huid van de oogzone. Deze huidzone toont het snelste de tekenen van veroudering, lijntjes en vermoeidheid. Krachtige voeding en goud peptiden stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Versterkt de huid, verhelderende huidteint, versterking van de elasticiteit en veerkracht om zwellingen tegen te gaan. Na gebruik van dit serum is uw huid optimaal gevoed, gehydrateerd en verhelderd.

Stap 8: Dag / nacht verzorging

Als afsluiting wordt er een heerlijke verzorgende crème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.