Anti-stress Masssage

Deze massage is gericht op rug, nek, schouders en de hoofdhuid. Een populaire massage omdat deze spieren zwaar belast worden en stijf kunnen zijn. Ook is deze massage bijzonder geschikt bij vermoeidheid, stress of lichte klachten aan spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. ‘spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht.

De rustgevende en herstel bevorderende klassieke massage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden. Er word gemasseerd met een warme, kleurloze en geurloze soja olie. Hieraan kunnen we een geurtje aan toevoegen. U kunt hierbij kiezen uit drie heerlijke geuroliën.

Na de behandeling word de olie verwijderd met warme kompresdoeken en daarna sluiten we de behandeling af met een warm kompres voor de voeten en kunt u  even bijkomen met een glaasje water. Na de massage voldoende water blijven drinken zodat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

Een anti-stress massage van 30 minuten kost €32,50